Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Deväť premyslených vianočných darčekov pre mamu



Autor: redakcia Vianoce.sk
12.12.2016 (09:00)

Chcete prekvapiť vašu mamičku milým vianočným darčekom? Sviečok a šálov už má dosť a radi by ste jej darovali pocit výnimočnosti? Máme niekoľko horúcich vianočných tipov.





1. Mäkkučké hodvábne pyžamo

Je čas nahradiť staré pyžamo v ktorom spáva už roky, niečím "šik". Vsaďte na hodváb. Bude sa v ňom príjemne leňošiť hoci aj celý deň.

16 12 mum pyzamo


2. Ultrazvukový aroma difuzér

16 12 mum difuzer     Zbavte mamičku každodenného stresu! Ultrazvukový aróma difuzér využíva ultrazvuk na vytvorenie mikroskopických častíc z vody a aroma oleja. Tie sa vznášajú ako magické obláčiky hmly. Stres a napätie každodenného života sa jednoducho rozplynie. Relax vo večerných hodinách je umocnený pastelovými farbami, ktoré sa postupne striedajú. Kľudne pri ňom môže mama i zaspať. Keď sa vyčerpá všetka voda zo zásobníka, automaticky sa vypne.

 

16 10 List Jeziskovi


3. Kozmetická taštička

Určite rada vyhodí tú starú, ktorú používa už roky a je na nej vidieť známky všetkého, čo v sebe nosila - od púdru cez maskaru až po lak na nechty.

Taštičku môžete naplníť kozmetickými drobnosťami a ak si nie ste istí, čo by v nej mamička rada nosila, darčeková karta z jej obľúbenej drogérie či parfumérie určite nič nepokazí.
          16 12 mum tasticka  









4. Elegantná karafa na vodu

16 12 mum karafa         Mama sa už viac nemusí trápiť s filtrami do Brity. Táto karafa už má zabudovaný uhlíkový filter. A povedzme si to otvorene, vyzerá lepšie než Brita. Kľudne ju môže položiť na stôl, kde sa bude skutočne vynímať.


lišta Odporúčame


5. Telový peeling ako v kúpeľoch

Ak sa mamička celý rok nedostala do kúpeľov ani na wellness víkend, doprajte jej kúpele doma. Svieži peeling ocení určite v zime, keď ju trápia popraskané päty a suchá pleť.               16 12 mum peeling


6. Hrubá pletená deka

16 12 mum deka             Sťažuje sa, že jej je stále zima? Na nohy, na kríže,... Jednoduché riešenie - deka, ktorú si zamiluje na prvý pohľad. Hrubá a teplá. Jediné, na čo sa môže sťažovať je, že si ju neuplietla sama :)

lista Neprehliadnite

7. Parfém

Voňavka je určite obľúbeným darčekom - pre obdarovaných, ale aj pre darujúcich. Doprajte jej kvalitnú vôňu zabalenú do krásneho flakónu. Určite sa bude vynímať na poličke a kedykoľvek bude stáť vaša mama pred zrkadlom a zrak jej padne na tento skvost, spomenie si na vás.                 16 12 mum parfem

8. Darčekový poukaz na kozmetické ošetrenie alebo masáž

Mama si možno sama nenájde čas na takéto rozmaznávanie, má príliš veľa povinností - práca, domácnosť, stále v jednom kole. Darčeková poukážka ju určite presvedčí, aby si ten čas našla. Na hodinku "vypne" a urobí konečne aj niečo pre seba.

9. Kniha

Na dlhé zimné večery je kniha ideálny spoločík.  Vyberte krásnu knihu o láske, o túžbach. Alebo o tom, ako nájsť zmysel života, keď sa nám zdá, že ho strácame. Každopádne, vsaďte na pozitívne myšlienky. Stres a strach má mama aj v bežnom živote - nech z neho pri čítaní unikne.
Foto: redakcia

1. TIP na darček
Najkrajšie Andersenove rozprávky
2. TIP na darček
Paradoxe
3. TIP na darček
Robot Heads Up - Šteňa
4. TIP na darček
99-dňový program pre mužov so Swedish Nutra Man 3x500 ml

Sponzorované odkazy