Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

7 vianočných farebných kombinácii



Autor: redakcia
13.11.2016 (19:00)

Neviete si rady akú vianočnú výzdobu zvoliť? Hodí sa zelená k zlatej? A čo tak ružová a biela? Čítajte ďalej a inšpirujte sa sviežimi vianočnými nápadmi.




Strieborná, modrá a biela

stromcek-bielo-modry V poslednej dobe je sivá farba veľmi obľúbena. Aj vy máte sivú stenu v obývačke? Ak vaša rodina stavila na tento trend a váš domov je zariadený v odtieňoch sivej, tradičné vianočné farby ako je červená a zelená by ste nemali použiť. Pravdepodobne by neladili  so šedou. Namiesto toho skúste rozžiariť domácnosť striebornou s akcentami modrej a bielej. Môžete použiť strieborné ozdoby na stromček a modré alebo biele snehové vločky. Z dekorácií sa vám budú hodiť ľadovo biely snehuliak, strieborné svietniky, strieborné vázy a podobne.

Červená, zelená a zlatá

To je jedna z tradičných vianočných farebných paliet. Táto kombinácia bude ideálne ladiť s dreveným nábytkom. Vyniknúť dajte detailom v podobe zlatých gúľ či svietnikov. Zlatá farba v žiare sviečok bude naozaj kráľovská.
gule2

Červená, zelená a biela


biely stromcek S bielou farbou, aj keď sa to nezdá, sa môže pracovať pomerne ťažko.  Ak váš interiér už obsahuje biele prvky (napríklad nábytok), potom kombinácia červenej, bielej a zelenej farby by mohla byť fantastická pre vašu vianočnú výzdobu.

lišta Odporúčame

Vínová, zelená a zlatá

gule-cervene-zelene Trochu odlišný pohľad na červené a zelené tóny: červenú nahraďte vínovou/bordovou a zelenú voľte tiež v tmavších odtieňoch, napríklad borovicovú. Bordový odtieň pôsobí honosne, veď aj kráľovské plášte boli práve v tomto odtieni.

Ružová, zelená a biela

Pokiaľ zdobíte dievčenskú izbu, alebo domácnosť  ktorá patrí výlučne žene, ružová, zelená a biela by mohla byť zaujímavou  náhradou za tradičnú červeno-zeleno-bielu vianočnú kombináciu. Použite ružové vianočné hviezdy, biely vianočný stromček a veľa ružových a bielych dekorácií.

gule-fialove-ruzove

Červená, biela a zlatá

Ak sa zelená nehodí k vášmu interéru, skúste ju jednoducho nahradiť bielou.

vianocne gule
gule-cervene

 Pestrofarebná kombinácia

Keď sa opýtate detí, aký stromček sa im páči, povedia vám, že farebný. Čo najfarebnejší. Aj teraz si obdiv zaslúžia stromy, ktoré obsahujú veľké množstvo lesklých, farebných odtieňov.

gule1 soba 2

Pri výbere vianočných dekorácií si predstavte, ako budú vyzerať vo vašom interiéri. Všetko čo vyberiete, laďte do jedného štýlu. Vyhnite sa miešaniu rôznych "trendov" - slamené ozdoby na ružovom umelom stromčeku budú ako päsť na oko. Aj tu platí, v jednoduchosti je krása a menej je niekedy viac.


Zdroj: decoratorswisdom.com, Foto: Ivan Sedlák, redakcia

1. TIP na darček
Mikina s potlačou FURT DAČO!
2. TIP na darček
Najkrajšie Andersenove rozprávky
3. TIP na darček
Paradoxe
4. TIP na darček
Kolobežka MASTER Stunt Free style

Sponzorované odkazy