Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Pripravme cestu Pánovi! - Lk 3, 1–6



06.12.2015 (14:00)

V dnešnom evanjeliu okrem historického zaradenia povolania Jána Krstiteľa zaznievajú aj tieto slová, ktoré sú citátom proroka Izaiáša: Pripravte cestu Pánovi, vyrovnajte mu chodníky!

Pred každou významnou udalosťou je mnoho prípravy. Pred návštevou prezidenta červený koberec, mnoho ochrankárov. Doma pred príchodom návštevy zase upratujeme v dome alebo byte, aby sa návšteva cítila príjemne. Niečo podobné by sme mali aj my sami urobiť vo svojom vnútri. Znížiť kopec pýchy, vyplniť prázdnotu Bohom, pokrivené svedomie a aj medziľudské vzťahy zase narovnať vo sviatosti zmierenia. Aby Pán prišiel do pekného vyzdobeného domu nášho srdca. Aj my sme povolaní k tomu, aby sme po vzore Jána Krstiteľa išli a ohlasovali príchod Kráľa Kráľov.

Plug and Pray:
Pane, pomôž mi rozpoznať, čo v mojom vnútri potrebuje vyplnenie, aký kopec potrebuje zníženie. Daj mi odvahu ísť a hlásať príchod Kráľa Kráľov.

V akcii:
Pokús sa cez deň si nájsť osobnú 10 minútovku s Pánom, dovoľ mu preskúmať tvoje srdce a popros Ho, aby ti pomohol znížiť a vyrovnať chodník tvojho srdca.

Bonus:
Skús vložiť tvoje krivé cesty aj kopce, ktoré potrebujú zníženie, pred Pána prostredníctvom tejto piesne ako modlitby... Pripravme cestu Emanuelovi.


Evanjelium: Lk 3, 1–6

Zdroj: Projekt Vianoce
 

Foto: Projekt Vianoce

1. TIP na darček
Kolobežka MASTER Stunt Free style
2. TIP na darček
Trojitý drevený nabíjací dok na iPhone, Apple Watch, AirPods
3. TIP na darček
FitStream PRO mixér
4. TIP na darček
99-dňový program pre mužov so Swedish Nutra Man 3x500 ml

Sponzorované odkazy