Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Vianoce 2011



vianočné gule
Autor: Vianoce.sk
28.09.2011 (09:00)

Portál Vianoce.sk vám chce aj tohtoročné, pomalým krokom sa blížiace, vianočné sviatky spríjemniť a napomôcť tomu, aby sa Vianoce 2011 stali skutočnými sviatkami pohody, radosti a harmónie.
Po roku sme teda späť. Aj tentokrát vám chceme priniesť a ponúknuť tipy na vianočné darčeky, tipy ako a kde stráviť predvianočný čas s rodinou či priateľmi, ako aj množstvo ďalších informácií týkajúcich sa vianočných sviatkov a nádherného obdobia, ktoré im predchádza.

Jednotlivé kategórie v sebe ukrývajú bohatý obsah. Urobte si pohodlie, nazrite do nášho sveta a nechajte sa inšpirovať.

K príjemnej a slávnostnej nálade Štedrého večera patrí vianočná nádielka, obdarovávanie najbližích. Pre všetkých tých, ktorí potrebujú poradiť, sú tu Vianočné darčeky. Nájdete medzi nimi tipy pre deti, ženy, mužov. Darčeky tradičné, aj tie dych vyrážajúce. Nakuknite a uvidíte....všetky darčeky sú aktuálne pre Vianoce 2011.

Vyskúšajte niektoré Vianočné recepty z našej ponuky a po celom vašom byte či dome sa iste roznesie príjemná vôňa. Ak máte recept, s ktorým sa chcete podeliť, napíšte nám, radi ho zverejníme.

V kapitole O Vianociach nájdete pútavé články a informácie o vianočných sviatkoch na Slovensku i zo sveta. A možno práve zaspievaním si vianočných kolied či pesničiek pri rozsvietenom vianočnom stromčeku sa čaro Vianoc u vás doma ešte znásobí. Myslíme aj na tých, ktorí sa nenarodili pod šťastnou hviezdou a potrebujú pomoc ostatných, aby sa rozžiarili ich tváre, nielen počas vianočného obdobia. V kategórii Vianočná charita poskytujeme priestor charitatívnym organizáciám na prezentovanie ich činnosti.

V našej Vianočnej ankete, v ktorej odpovedajú známe osobnosti, sa dozviete, ako sa Vianoce slávia u nich doma a ako budú prežívať Vianoce 2011.

Predvianočné obdobie je štedré na kultúrny program. Pre uľahčenie sme pre vás pripravili prehľady podujatí hneď v niekoľkých oblastiach. Kapitola Vianočné podujatia zahŕňa prehľad neodmysliteľných vianočných trhov 2011 v slovenských mestách či mestečkách, tipy na ďalšie vianočné podujatia a akcie, výstavy a expozície 2011 v múzeách i výber programov slovenských televíznych staníc. Zoznam podujatí sa bude samozrejme rozširovať s blížiacimi sa vianočnými sviatkami. Ponúkame aj možnosť vyhľadať si informácie o bohoslužbách.

Ani naši najmenší nezostávajú bez povšimnutia. Veď ako by aj mohli. Vianoce a deti sú venované práve im. Vianočné darčeky sú rozhodne to, na čo okrem zimných radovánok deti počas vianočných prázdnin veľmi tešia. Pomôžte Ježiškovi, aby sa nepomýlil a priniesol im práve ten darček, po ktorom túžia. List Ježiškovi môžete poslať list prostredníctvom nášho portálu Vianoce.sk. Potom už musia byť len trpezlivé a počkať si kým príde deň D. Taktiež si môžu zopakovať či naučiť sa nové detské básničky a pesničky alebo zahrať si niektorú z vianočných hier. Ak chcete s deti aktívne zapojiť do vianočných príprav, ponúkame vám niekoľko tipov ako na to.

Úprimný vianočný pozdrav, pohľadnica či SMSka poteší každého. Vianočné pozdravy ponúkajú práve túto možnosť. Ak nemáte práve básnické črevo, inšpirujte sa alebo si priamo vyberte z našej ponuky veršíkov.

Pripravujeme pre Vás ešte mnoho ďalších noviniek z oblasti hudby a zábavy, ktoré si určite nenechajte ujsť. Všetko čo potrebujete k prijemnému prežitiu predvianočného obdobia i Vianoc 2011, nájdete na Vianoce.sk. Ak ste niečo hľadali a nenašli, napíšte nám.

Hurá, už sa všetci tešíme na VIANOCE 2011!

                                                                                                                       Redakcia Vianoce.sk


Foto: © Ivan Sedlák

1. TIP na darček
Paradoxe
2. TIP na darček
FitStream PRO mixér
3. TIP na darček
ARMODD Roundz 4 rose gold
4. TIP na darček
Mikina s potlačou FURT DAČO!

Sponzorované odkazy